TEKİRDAĞ / ÇORLU - Necati Perihan Kervancı Ortaokulu

10 kasım
"Fikirler ölmez!Mustafa Kemal’ler tükenmez!
Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.
Pano çalışmalarında görev alan Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz İsmail YENİLMEZ'e ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Zeynep KAYA 'ya teşekkür ederiz.

Ara

Çorlu  milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Uygarlık Yolunda Cumhuriyet"Konulu resim yarışmasında 6 F sınıfından Eflin ARDA,İlce birincisi olmuştur.Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zeynep KAYA'yı ve Öğrencimizi tebrik ederiz..

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama etkinleri kapsamında Milli Egitim Bakanlığının Ülke genelinde ortaokul öğrencileri arasinda yapılan resim yarışmasında 8 E sınıfı öğrencilerimizden Ecrin Nisa SORGUT,hem ilçede hem de il de 1.seçilerek, Eseri Ankarada Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği resim sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır.Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zeynep KAYA'yı ve öğrencimizi tebrik ederiz.

29 ekim
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ara

"Her Kitap Bir Dünya " projemizde Ekim ayında okuduğumuz kitabımız Doğan CÜCELOĞLU 'nun İNSAN İNSANA adlı eseriydi.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan ULUSAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ERDOĞAN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile buluştu.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin ve Valimiz Sayın Recep Soytürk, Hayırsever Aydın Kervancı ve Ailesi tarafından yaptırılan 34 derslikli Necati Perihan Kervancı Ortaokulunun açılışı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ara

Okulumuzun açılışı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından gerçekleştirildi .Açılışa Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK ve Milletvekilleri, hayırseverlerimiz Perihan KERVANCI ve Ailesi,İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz katıldı.Bakanımız"Öğretmen Odası Buluşmaları"kapsamında öğretmenlerimizle istişarelerde bulundular.

Ara

5sınıf öğrencilerimize "Verimli Ders Çalışma Semineri" Rehberlik servisi tarafından verildi.

Ara

Okulumuzun Atakent Ortaokulu binasında hizmet verdiği dönemlerde, 2018 'den 2023 Ağustos ayına kadar büyük bir özveri ile yürütmüş olduğu Okul Müdürlüğü görevinin hizmet süresinin dolması sebebiyle Sayın Coşkun AKINER 'e  görevini devreden Sayın Tayfun YAVUZ'a , kurumumuz adına hizmet ve faaliyetlerinde göstermiş olduğu başarı ve üstün gayretlerinden  ötürü plaket ve hediyeleri takdim edilerek veda yemeği düzenlendi.Okulumuzun Atakent Ortaokulu binasında hizmet verdiği dönemlerde, Md.Yrd.lığı görevinde bulunmuş olan ve tayin dolayısıyla okulumuzdan ayrılmış olan Sayın Murat SEVİM 'e,Okul Müdürümüz Sayın  Coşkun AKINER'in öncülüğünde ,kurumumuz  adına,hizmet ve faaliyetlerinde göstermiş olduğu başarılarından ötürü plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Ara

Eylül ayı Satranç Turnuvası kadınlar kategorisi birincisi 6/E sınıfından Ezgi Deniz Öztürk olmuştur. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ara

75. Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Ortaokul öğretmenleri ,Okul Müdürümüz Coşkun AKINER'i yeni görev yerinde ziyaret ettiler.

Ara

İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN,hayırseverlerimiz Bülent KERVANCI,Aydın KERVANCI,Nuray KERVANCI,Şube Müdürü Mustafa DOĞAN ve Kervancı İnşaat Genel Müdürü Doğan TERCAN ,Okul Müdürümüz Coşkun AKINER'İ ve  okulumuzu ziyaret ederek, Öğretmen ve öğrencilerimizle buluştular.

Ara

Amacımızın ; hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen, bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler yetiştirmeye olan inancımızla  2023/2024 Eğitim – Öğretim Yılımızın hepimize hayırlı olmasını diliyoruz..